Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9787
Title: | การศึกษาการย่อยได้ของกลีเซอรีนดิบและผลของกลีเซอรีนดิบระดับต่าง ๆ ต่อสมรรถนะการผลิตและลักษณะซากในไก่กระทง |
Other Titles: | Study on crude glycerin digestibility and its effect on productive performance and carcass characteristics in broiler |
Authors: | ไชยวรรณ วัฒนจันทร์ นัสวัล บุญวงศ์ Faculty of Natural Resources (Animal science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | กลีเซอรีนในโภชนาการสัตว์;ไก่กระทง โภชนาการ;โภชนาการสัตว์;กลีเซอรีน;ไก่กระทง ซาก การผลิต;ไก่กระทง การเลี้ยง |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9787 |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
392756.pdf | 3.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License