Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9731
Title: การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ไก่ทอดแช่เยือกแข็งพร้อมบริโภค
Other Titles: Process development of frozen ready to eat fried chicken
Authors: พิทยา อดุลยธรรม
วนิดา บุรีภักดี
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ไก่ทอด กระบวนการผลิต
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9731
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
392748.pdf2.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.