Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9731
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พิทยา อดุลยธรรม | - |
dc.contributor.author | วนิดา บุรีภักดี | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-06T07:40:53Z | - |
dc.date.available | 2015-05-06T07:40:53Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9731 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ไก่ทอด กระบวนการผลิต | en_US |
dc.title | การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ไก่ทอดแช่เยือกแข็งพร้อมบริโภค | en_US |
dc.title.alternative | Process development of frozen ready to eat fried chicken | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
392748.pdf | 2.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.