Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9716
Title: | Antimicrobial peptide from lactic acid Bacteria and development of antimicrobial film for food packaging |
Other Titles: | เปปไทด์ที่มีฤทธิ์ในการยับยั้งจุลินทรีย์จากแบคทีเรียแลคติกและการพัฒนาฟิล์มต้านจุลินทรีย์เพื่อใช้เป็นบรรจุภัณฑ์สำหรับอาหาร |
Authors: | Soottawat Benjakul Weerapong Woraprayote Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Food Packaging;Peptide antibiotics;Lactic acid bacteria |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9716 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
391466.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License