Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9716
Title: Antimicrobial peptide from lactic acid Bacteria and development of antimicrobial film for food packaging
Other Titles: เปปไทด์ที่มีฤทธิ์ในการยับยั้งจุลินทรีย์จากแบคทีเรียแลคติกและการพัฒนาฟิล์มต้านจุลินทรีย์เพื่อใช้เป็นบรรจุภัณฑ์สำหรับอาหาร
Authors: Soottawat Benjakul
Weerapong Woraprayote
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Food Packaging;Peptide antibiotics;Lactic acid bacteria
Issue Date: 2014
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9716
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391466.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons