Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9678
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Soottawat Benjakul | - |
dc.contributor.author | Rossawan Intarasirisawat | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-31T09:13:44Z | - |
dc.date.available | 2015-03-31T09:13:44Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9678 | - |
dc.description | Thesis (Ph.D.( Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014 | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Prince of Songkla University | en_US |
dc.subject | Tuna | en_US |
dc.subject | Emulsions | en_US |
dc.title | Protein hydrolysate from Tuna roes : characteristics and use as antioxidative emulsifier in emulsion food systems | en_US |
dc.title.alternative | โปรตีนไฮโดรไลเสตจากไข่ปลาทูน่า :‡bคุณลักษณะและการใช้เป็นอิมัลซิไฟเออร์ที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในระบบอาหารอิมัลชัน | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
388098.pdf | 9.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License