Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9678
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorRossawan Intarasirisawat-
dc.date.accessioned2015-03-31T09:13:44Z-
dc.date.available2015-03-31T09:13:44Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9678-
dc.descriptionThesis (Ph.D.( Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectTunaen_US
dc.subjectEmulsionsen_US
dc.titleProtein hydrolysate from Tuna roes : characteristics and use as antioxidative emulsifier in emulsion food systemsen_US
dc.title.alternativeโปรตีนไฮโดรไลเสตจากไข่ปลาทูน่า :‡bคุณลักษณะและการใช้เป็นอิมัลซิไฟเออร์ที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในระบบอาหารอิมัลชันen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
388098.pdf9.15 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons