Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9596
Title: | การผลิตสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์จากสตาร์ชชนิดต่าง ๆ และการตรวจสอบคุณสมบัติพรีไบโอติก |
Other Titles: | Production of resistant starch from different types of starch and determination of their prebiotic properties |
Authors: | ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล ปาริฉัตร พฤกษ์วิวัฒนากุล Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | สตาร์ช;เอนไซม์;การย่อยสลายทางชีวภาพ |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9596 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
381778.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License