Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9576
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPavinee Chinachoti-
dc.contributor.authorRuttikan Inpun-
dc.date.accessioned2014-11-20T08:53:20Z-
dc.date.available2014-11-20T08:53:20Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9576-
dc.descriptionThesis (M.Sc. (Functional Food and Nutrition)--Prince of Songkla University, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherPrince of songkla universityen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectRed Riceen_US
dc.titleStudies of 650 index of rice and flour rice of indigenous Southern Thai Rice : Sangyod Phatthalungen_US
dc.title.alternativeการศึกษาดัชนีไกลซีมิกของข้าวและแป้งข้าวพันธุ์พื้นเมืองของภาคใต้ : สังข์หยดพัทลุงen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ-
Appears in Collections:859 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
387958.pdf3.74 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons