Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9556
Title: | การเตรียมน้ำมันพรีอิมัลซิฟายด์เพื่อใช้ในไส้กรอกอิมัลชันฮาลาล |
Other Titles: | Preparation of Pre-emulsified Fat for Use in Halal Emulsion Sausage |
Authors: | พัชรินทร์, ภักดีฉนวน Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | อาหารฮาลาล |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9556 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 101.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 121.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.