Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9555
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor | ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
dc.contributor.author | พายัพ, มาศนิยม | - |
dc.contributor.author | จารุวรรณ, มณีศรี | - |
dc.contributor.author | อมมี, เบญจมะ | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-12T07:27:03Z | - |
dc.date.available | 2014-11-12T07:27:03Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9555 | - |
dc.description.sponsorship | โครงการจัดตั้งศูนย์วิทยาศาสตร์อาหารฮาลาล | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลานิล | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.subject | การถนอมอาหาร | en_US |
dc.title | การยืดอายุการเก็บรักษาของปลานิลแล่ (Oreochomis niloticus) ด้วยการใช้สารสกัดจากชา ภายใต้การเก็บดัดแปลงบรรยากาศ | en_US |
dc.title.alternative | Shelf-life extension of Tilapia (Oreochromis niloticus) fillets using tea extracts treatment under modified atmosphere packaging | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Technology and Industries) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 712 Research 732 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 116.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 151.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.