Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9555
Title: | การยืดอายุการเก็บรักษาของปลานิลแล่ (Oreochomis niloticus) ด้วยการใช้สารสกัดจากชา ภายใต้การเก็บดัดแปลงบรรยากาศ |
Other Titles: | Shelf-life extension of Tilapia (Oreochromis niloticus) fillets using tea extracts treatment under modified atmosphere packaging |
Authors: | ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ พายัพ, มาศนิยม จารุวรรณ, มณีศรี อมมี, เบญจมะ Faculty of Sciecnce and Technology (Technology and Industries) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม |
Keywords: | ปลานิล;โภชนาการ;การถนอมอาหาร |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9555 |
Appears in Collections: | 712 Research 732 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 116.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 151.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.