Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9548
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุณีย์, บุญกำเหนิด | - |
dc.contributor.author | ลักษณา, ไชยมงคล | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-12T02:51:47Z | - |
dc.date.available | 2014-11-12T02:51:47Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9548 | - |
dc.description | โครงการจัดตั้งศูนย์วิทยาศาสตร์อาหารฮาลาล | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ข้าวเกรียบ | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.subject | การแปรรูปอาหาร | en_US |
dc.title | การพัฒนาข้าวเกรียบเสริมแคลเซียม | en_US |
dc.title.alternative | Development of Calcium Enriched Cracker | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 107.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 121.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgements | 104.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 128.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 118.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 239.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 165.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 412.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 128.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 152.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 871.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.