Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9546
Title: ผลของการเตรียมขั้นต้นและอุณหภูมิอบแห้งต่อสมบัติของส้มแขกแห้ง
Other Titles: Effect of Pre-treatment and Drying Temperature on Property of Dried Garcinia (Garcinia atroviridis)
Authors: สุธีรา, เสาวภาคย์
ธรรมรัตน์, สัมมะวัฒนา
ศิริพร, อาจณรงค์
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: ส้มแขก;สมุนไพร;การถนอมอาหาร
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9546
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover105.7 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts113.66 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgements101.55 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents119.53 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1122.51 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2250.32 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3156.81 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter4321.73 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5113.88 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences135.59 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix443.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.