Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9546
Title: | ผลของการเตรียมขั้นต้นและอุณหภูมิอบแห้งต่อสมบัติของส้มแขกแห้ง |
Other Titles: | Effect of Pre-treatment and Drying Temperature on Property of Dried Garcinia (Garcinia atroviridis) |
Authors: | สุธีรา, เสาวภาคย์ ธรรมรัตน์, สัมมะวัฒนา ศิริพร, อาจณรงค์ Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | ส้มแขก;สมุนไพร;การถนอมอาหาร |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9546 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 105.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 113.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgement.pdf | Acknowledgements | 101.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 119.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 122.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 250.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 156.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 321.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 113.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 135.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 443.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.