Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9527
Title: | ผลร่วมของคลื่นเสียงความถี่สูงและความร้อนต่อคุณภาพน้าสกัดจากข้าวเหนียวดำ |
Other Titles: | Effect of Ultrasonic and Heating Combinations on Qualities of Black Glutinous Rice Water Extracts |
Authors: | เทวี, ทองแดง คาร์ริลา สุไฮนีย์, เบญจเหม Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | คลื่นความถี่;คลื่นความร้อน;อาหาร;โภชนาการ;ข้าวเหนียว |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9527 |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 290.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 414.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgements | 324.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 460.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 352.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 432 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 1.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 364.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 510.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 910.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 272.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.