Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9370
Title: | ผลการเสริมกากถั่วเหลือระดับต่างๆ ร่วมกับเยื่อในลำต้นสาคูต่อการใช้ประโยชน์ได้ของโภชนะและนิเวศวิทยาในกระเพาะรูเมนของโคพื้นเมืองไทย |
Other Titles: | Effects of different levels of soybean meal supplementation with sago palm pith on nutrient utilization and rumen ecology of Thai Indigenous Cattle |
Authors: | วันวิศาข์ งามผ่องใส วิยะดา บุญสีลาภ Faculty of Natural Resources (Animal science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | โคพื้นเมือง ไทย อาหาร;โค ประสิทธิภาพอาหารสัตว์;กากถั่วเหลือง การใช้เป็นอาหารสัตว์ |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9370 |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
374082.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License