Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9360
Title: ปัจจัยที่มีผลต่อการเคลื่อนย้ายออกมาของสารเตตระเมธิลไทยูแรมไดซัลไฟด์ และสารกลุ่มไดไทดอคาร์บาเมตจากถุงมือยางที่ใช้สัมผัสอาหาร
Other Titles: Factors which affected the migration of tetramethylthiuram disulfide and dithiocarbamates from food contact rubber gloves
Authors: บรรจง วิทยวีรศักดิ์
สุวภา ชำนาญการ
Faculty of Environmental Management (Environmental Management)
คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม
Keywords: อาหาร การเจือปนและการตรวจสอบ;การปนเปื้อนในอาหาร;ถุงมือยาง
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9360
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
374037.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons