Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9240
Title: | การประเมินการประยุกต์ใช้เทคโนโลยีการผลิตที่สะอาดในอุตสาหกรรมอาหารทะเล : กรณีศึกษาจังหวัดสุราษฎร์ธานี |
Other Titles: | Assessment of cleaner technology application in seafood industries : a case study in Surat Thani province |
Authors: | สมทิพย์ ด่านธีรวนิชย์ กติญา พรรณราย Faculty of Environmental Management (Environmental Management) คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม |
Keywords: | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร ไทย (ภาคใต้) สุราษฎร์ธานี;เทคโนโลยีสะอาด สุราษฎร์ธานี;อุตสาหกรรมอาหารทะเล สุราษฎร์ธานี |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9240 |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
385085.pdf | 60.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License