Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9239
Title: การออกแบบการจัดเก็บข้อมูลของส่วนงานสนับสนุนเพื่อการประเมินคาร์บอนฟุตพริ้นท์ในการผลิตเค้กกล้วยหอม : กรณีศึกษา
Other Titles: Design on data inventory of supporting section for the evaluation of carbon footprint banana cake product : case study
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
ชุติมา เมฆธรรม
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
Keywords: ก๊าซเรือนกระจก การลดปริมาณ;ฉลากเขียว;วงจรชีวิตผลิตภัณฑ์ การประเมิน;ผลิตภัณฑ์เค้กกล้วยหอม;พฤติกรรมผู้บริโภค กรุงเทพฯ;คาร์บอนฟุตพริ้นท์
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9239
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
385067.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons