Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9176
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภศิลป์ มณีรัตน์-
dc.contributor.authorธรรมนูญ โปรดปราน-
dc.date.accessioned2014-06-03T01:45:49Z-
dc.date.available2014-06-03T01:45:49Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9176-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectบรรจุภัณฑ์อาหารen_US
dc.subjectบรรจุภัณฑ์ที่รับประทานได้en_US
dc.subjectสารเคลือบบริโภคได้en_US
dc.subjectอาหาร การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectเอ็กโซโพลิแซคคาไรด์ การผลิตen_US
dc.titleการพัฒนาฟิล์มและสารเคลือบจากเอ็กโซพอลิแซคคาไรด์ของ Weissella confusa NH02 ที่ผสมสารยับยั้งจุลินทรีย์เพื่อยืดอายุการเก็บเนื้อหมูแช่เย็นen_US
dc.title.alternativeDevelopment of film and coating from exopolysaccharide of weissella confusa NH02 containing antimicrobial agent for prolong shelf life of refrigerated porken_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Material Product Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์-
Appears in Collections:853 Research
855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
381267.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons