Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9175
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สมรักษ์, พันธ์ผล | - |
dc.contributor.author | อุษณีย์, อภิบาลแบ | - |
dc.date.accessioned | 2014-05-19T09:39:18Z | - |
dc.date.available | 2014-05-19T09:39:18Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9175 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(ชีววิทยาประยุกต์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.title | การคัดแยกและคุณลักษณะของแบคทีเรียกรดแลคติกจากปลาหมักเกลือความเข้มข้นสูง | en_US |
dc.title.alternative | Screening and Characteristics of Lactic Acid Bacteria from High-Salt Fermented fish | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 722 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 340.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstract | 330.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgements | 253.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Content.pdf | Contents | 515.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 326.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 407.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 426.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 712.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 312.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 323.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 381.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 268.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.