Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9123
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorมาลินี วงศ์นาวา-
dc.contributor.authorเรณุกา วิญญเจริญกุล-
dc.date.accessioned2014-04-02T09:14:17Z-
dc.date.available2014-04-02T09:14:17Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9123-
dc.descriptionวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (เภสัชวิทยา), 2556en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสำรอง (พืช)en_US
dc.titleการศึกษาฤทธิ์ของลูกสำรองในการเป็นยาระบาย ลดน้ำตาล ไขมันในเลือดและต้านออกซิเดชันในหนูขาวที่ไดรับอาหารไขมันสูงเปรียบเทียบกับผงบุกen_US
dc.title.alternativeStudy of malva nut (Scaphium lychnophorm (Hance) piere.) in rats fed with high fat diet compare with Konjac Powderen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Pharmacology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา-
Appears in Collections:336 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
375329.pdf3.6 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons