Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9119
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | กันยา อัครอารีย์ | - |
dc.contributor.author | สุวิชาญ เตียวสกุล | - |
dc.date.accessioned | 2014-04-02T06:11:46Z | - |
dc.date.available | 2014-04-02T06:11:46Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9119 | - |
dc.description | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (วิชาการจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร, 2556 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมเนื้อปลาทูน่า | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมปลาทูน่า | en_US |
dc.subject | เนื้อปลาทูน่า การแปรรูป | en_US |
dc.subject | เนื้อปลา การแปรรูป | en_US |
dc.title | การปรับปรุงประสิทธิภาพของกระบวนการผลิตเนื้อปลาทูน่านึ่งสุกแช่เย็น : กรณีศึกษา | en_US |
dc.title.alternative | Productivity improvement of chilled pre-cooked Tuna Loin process : a case study | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร | - |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
375071.pdf | 1.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License