Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9119
Title: | การปรับปรุงประสิทธิภาพของกระบวนการผลิตเนื้อปลาทูน่านึ่งสุกแช่เย็น : กรณีศึกษา |
Other Titles: | Productivity improvement of chilled pre-cooked Tuna Loin process : a case study |
Authors: | กันยา อัครอารีย์ สุวิชาญ เตียวสกุล Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร |
Keywords: | อุตสาหกรรมเนื้อปลาทูน่า;อุตสาหกรรมปลาทูน่า;เนื้อปลาทูน่า การแปรรูป;เนื้อปลา การแปรรูป |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (วิชาการจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร, 2556 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9119 |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
375071.pdf | 1.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License