Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9045
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBenjamas Jamchawee-
dc.contributor.authorAngkana Wongsakul-
dc.contributor.authorSataporn Prutipanlai-
dc.contributor.authorWaraporn Ratsameepakai-
dc.date.accessioned2013-12-03T07:03:31Z-
dc.date.available2013-12-03T07:03:31Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9045-
dc.description.sponsorshipPrince of Songkla Universityen_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectGlucoseen_US
dc.subjectPhaenethyl isothiocyanate (PEITC)en_US
dc.titleEffect of phenethyl isothiocyanate (PEITC)and dry powders of Betong watercress juice on CYP1A2 in ratsen_US
dc.title.alternativeอิทธิพลของเฟนเอทิลไอโซไธโอไซยาเนตและผงแห้งน้ำคั้นผักน้ำเบตงต่อแอคติวิตีของเอนไซม์ CYP1A2ในหนูขาว:รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์en_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Pharmacology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา-
Appears in Collections:336 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
364007.pdf59.02 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons