Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9045
Title: Effect of phenethyl isothiocyanate (PEITC)and dry powders of Betong watercress juice on CYP1A2 in rats
Other Titles: อิทธิพลของเฟนเอทิลไอโซไธโอไซยาเนตและผงแห้งน้ำคั้นผักน้ำเบตงต่อแอคติวิตีของเอนไซม์ CYP1A2ในหนูขาว:รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์
Authors: Benjamas Jamchawee
Angkana Wongsakul
Sataporn Prutipanlai
Waraporn Ratsameepakai
Faculty of Science (Pharmacology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา
Keywords: Glucose;Phaenethyl isothiocyanate (PEITC)
Issue Date: 2008
Publisher: Prince of Songkla University
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9045
Appears in Collections:336 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
364007.pdf59.02 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons