Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9045
Title: | Effect of phenethyl isothiocyanate (PEITC)and dry powders of Betong watercress juice on CYP1A2 in rats |
Other Titles: | อิทธิพลของเฟนเอทิลไอโซไธโอไซยาเนตและผงแห้งน้ำคั้นผักน้ำเบตงต่อแอคติวิตีของเอนไซม์ CYP1A2ในหนูขาว:รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ |
Authors: | Benjamas Jamchawee Angkana Wongsakul Sataporn Prutipanlai Waraporn Ratsameepakai Faculty of Science (Pharmacology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา |
Keywords: | Glucose;Phaenethyl isothiocyanate (PEITC) |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9045 |
Appears in Collections: | 336 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
364007.pdf | 59.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License