Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9022
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุรพงษ์ ชาติพันธุ์ | - |
dc.date.accessioned | 2013-11-14T07:52:03Z | - |
dc.date.available | 2013-11-14T07:52:03Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9022 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง สมบัติทางเคมีกายภาพ | en_US |
dc.subject | เลือด การไหลเวียน | en_US |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง แง่การแพทย์ | en_US |
dc.title | การศึกษาความเป็นไปได้ในการนำแป้งมันสำปะหลังมาใช้เป็นสารเพิ่มน้ำเลือด | en_US |
dc.title.alternative | Study of using tapioca starch as a composition for plasma expander | en_US |
dc.title.alternative | รายงานสรุปผลโครงการฉบับสมบูรณ์การศึกษาความเป็นไปได้ในการนำแป้งมันสำปะหลังมาใช้เป็นสารเพิ่มน้ำเลือด | - |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering) | - |
dc.contributor.department | คณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์ | - |
Appears in Collections: | 371 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
374015.pdf | 85.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License