Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9022
Title: | การศึกษาความเป็นไปได้ในการนำแป้งมันสำปะหลังมาใช้เป็นสารเพิ่มน้ำเลือด |
Other Titles: | Study of using tapioca starch as a composition for plasma expander รายงานสรุปผลโครงการฉบับสมบูรณ์การศึกษาความเป็นไปได้ในการนำแป้งมันสำปะหลังมาใช้เป็นสารเพิ่มน้ำเลือด |
Authors: | สุรพงษ์ ชาติพันธุ์ Faculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering) คณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์ |
Keywords: | แป้งมันสำปะหลัง สมบัติทางเคมีกายภาพ;เลือด การไหลเวียน;แป้งมันสำปะหลัง แง่การแพทย์ |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9022 |
Appears in Collections: | 371 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
374015.pdf | 85.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License