Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8972
Title: องค์ประกอบทางเคมี สมบัติเชิงหน้าที่ และการออกฤทธิ์ต้านปฏิกิริยาออกซิเดชันของโปรตีนไฮโดรไลเสตจากถั่วหรั่ง
Other Titles: Chemical Composition, Functional and Antioxidative Properties of Protein Hydrolysate from Bambara Groundnut (Voandzeia subterranea)
Authors: ธรรมรัตน์, แก้วมณี
ลีนา, หง้าฝา
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: โปรตีนไฮโดรไลเสต;ปฏิกิริยาออกซิเดชัน;ถั่วหรั่ง
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8972
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover517.73 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts686.03 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements669.19 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents788.98 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1608.96 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter21.15 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3692.4 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter41.43 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5411.48 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences662.65 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix926.86 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae344.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.