Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8969
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPairat Sophanodora-
dc.contributor.authorChoothaweep Palakawong Na Ayudhyay-
dc.date.accessioned2013-08-28T02:52:25Z-
dc.date.available2013-08-28T02:52:25Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8969-
dc.descriptionThesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2012en_US
dc.language.isoen_USen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFruit Postharvest technologyen_US
dc.subjectFruit Storageen_US
dc.subjectMangosteenen_US
dc.titleImproving the Shelf-Life and Safety of Fresh-Cut Mangosteenen_US
dc.title.alternativeการปรับปรุงอายุการเก็บรักษาและความปลอดภัยของมังคุดสดตัดแต่งพร้อมบริโภคด้วยการใช้หลายวิธีร่วมกันen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
362016.pdf1.91 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons