Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8955
Title: | ผลของสภาวะการทำแห้งแบบพ่นฝอยและวัตถุเจือปนในอาหารต่อคุณภาพของนมแพะผง |
Other Titles: | Effect of Spray Drying Conditions and Food Additives on Qualities of Dried Goat Milk |
Authors: | พัชรินทร์, ภักดีฉนวน นุชเนตร, ตาเย๊ะ Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | วัตถุเจือปนในอาหาร;โภชนาการ;นมแพะ |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8955 |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 436.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 627.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgements | 541.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 691.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 522.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 1.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 758.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 2.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 410.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 595.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 601.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 225.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.