Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8923
Title: Chemical constituents from the roots of Caesalpinia minosoides and Caesalpinia pulcherrima and their anti-inflammatory activity
Other Titles: องค์ประกอบทางเคมีจากรากของผักปู่ย่าและหางนกยูงไทยและฤทธิ์ต้านการอักเสบ
Authors: Chatchanok Karalai
Orapun Yodsaoue
Faculty of Science (Chemistry)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
Keywords: Caesalpinia;Legumes;Caesalpiniaceae
Issue Date: 2012
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Organic Chemistry)--Prince of Songkla University, 2012
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8923
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
368191.pdf11.8 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons