Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8923
Title: | Chemical constituents from the roots of Caesalpinia minosoides and Caesalpinia pulcherrima and their anti-inflammatory activity |
Other Titles: | องค์ประกอบทางเคมีจากรากของผักปู่ย่าและหางนกยูงไทยและฤทธิ์ต้านการอักเสบ |
Authors: | Chatchanok Karalai Orapun Yodsaoue Faculty of Science (Chemistry) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี |
Keywords: | Caesalpinia;Legumes;Caesalpiniaceae |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Organic Chemistry)--Prince of Songkla University, 2012 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8923 |
Appears in Collections: | 324 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
368191.pdf | 11.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License