Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8897
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพศาล วุฒิจำนงค์-
dc.contributor.authorเกตุชุลี ถึงจอหอ-
dc.date.accessioned2013-07-24T09:15:18Z-
dc.date.available2013-07-24T09:15:18Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8897-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร)en_US
dc.subjectขนุน สารสกัดen_US
dc.subjectโอลิโกแซคคาไรด์en_US
dc.subjectพรีไบโอติกen_US
dc.titleการสกัดน้ำตาลนอนรีดิวซิ่งจากขนุนใรนะดับห้องปฏิบัติการระดับโรงงานทดลองและการประเมินสมบัติการทนต่อการย่อยในสภาวะจำลองระบบทางเดินอาหารen_US
dc.title.alternativeNon-reducing sugar extraction in laboratory and pilot plant scale and evaluation of the resistance upper gut conditionen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
365706.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.