Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8859
Title: | Discoloration and its prevention of protein film from red Tilapia muscle |
Other Titles: | การเปลี่ยนแปลงสีของฟิล์มโปรตีนจากกล้าเนื้อปลาทับทิมและการป้องกัน |
Authors: | Soottawat Benjakul Phakawat Tongnuanchan Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Proteins Biotechnology;Coatings;Edible coatings;Thin films |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Science and Technology) |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8859 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
345942.pdf | 4.88 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.