Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8859
Title: Discoloration and its prevention of protein film from red Tilapia muscle
Other Titles: การเปลี่ยนแปลงสีของฟิล์มโปรตีนจากกล้าเนื้อปลาทับทิมและการป้องกัน
Authors: Soottawat Benjakul
Phakawat Tongnuanchan
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Proteins Biotechnology;Coatings;Edible coatings;Thin films
Issue Date: 2011
Publisher: Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Science and Technology)
Description: Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8859
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
345942.pdf4.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.