Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8776
Title: | Quality changes of fresh and processed spent hen Pectoralis major muscles during chilled and frozen storage |
Other Titles: | การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของกล้ามเนื้อไก่ไข่ปลดระวางส่วนอกแบบสดและแบบที่ผ่านการแปรรูปขณะเก็บรักษาแบบแช่เย็นและแช่แข็ง |
Authors: | Saowakon Wattanachant Atchariya Chueachuaychoo |
Keywords: | Poultry Processing;Poultry as food Analysis |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | hesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2010 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8776 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
364354.pdf | 3.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.