Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8768
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorจันทร์พิมพ์ หินเทาว์-
dc.contributor.authorสิริรัตน์ เกตุพงษ์พันธุ์-
dc.date.accessioned2013-06-12T08:05:27Z-
dc.date.available2013-06-12T08:05:27Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8768-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์สุขภาพช่องปาก))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโภชนาการกับทันตสุขภาพen_US
dc.subjectฟันผุในเด็กen_US
dc.subjectเด็ก โภชนาการen_US
dc.subjectของหวานen_US
dc.titleความถี่และปัจจัยที่มีผลต่อการบริโภคอาหารรสหวานในเด็ก 3-5 ปีในศูนย์พัฒนาเด็กเล็กen_US
dc.title.alternativeFrequence and factors associated with frequency of sugary food and drink consumption among children aged 3-5 years old in childcare centeren_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Dentistry (Oral Biology and Occlusion)-
dc.contributor.departmentคณะทันตแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยาช่องปากและระบบการบดเคี้ยว-
Appears in Collections:660 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361250.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons