Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8743
Title: Post-mortem softening of freshwater prawn (Macrobrachium resenbergii) Muscle : Role of proteases and prevention
Other Titles: การอ่อนตัวของกล้ามเนื้อกุ้งก้ามกรามภายหลังตาย : บทบาทของเอนไซม์โปรตีเอสและการป้องกัน
Authors: Soottawat Benjakul
Chodsana Sriket
Keywords: Shrimp culture;Macrobrachium rosenbergii
Issue Date: 2012
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2012
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8743
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361638.pdf5.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.