Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8743
Title: | Post-mortem softening of freshwater prawn (Macrobrachium resenbergii) Muscle : Role of proteases and prevention |
Other Titles: | การอ่อนตัวของกล้ามเนื้อกุ้งก้ามกรามภายหลังตาย : บทบาทของเอนไซม์โปรตีเอสและการป้องกัน |
Authors: | Soottawat Benjakul Chodsana Sriket |
Keywords: | Shrimp culture;Macrobrachium rosenbergii |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2012 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8743 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
361638.pdf | 5.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.