Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8743
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorChodsana Sriket-
dc.date.accessioned2013-06-11T06:43:13Z-
dc.date.available2013-06-11T06:43:13Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8743-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2012en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectShrimp cultureen_US
dc.subjectMacrobrachium rosenbergiien_US
dc.titlePost-mortem softening of freshwater prawn (Macrobrachium resenbergii) Muscle : Role of proteases and preventionen_US
dc.title.alternativeการอ่อนตัวของกล้ามเนื้อกุ้งก้ามกรามภายหลังตาย : บทบาทของเอนไซม์โปรตีเอสและการป้องกันen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361638.pdf5.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.