Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8732
Title: ผลของชนิดและระดับของคาร์โบไฮเดรตต่อการเจริญเติบโต ประสิทธิภาพการย่อยอาหาร ประสิทธิภาพการใช้อาหาร และกิจกรรมเอนไซม์ที่เกี่ยวข้องกับการใช้คาร์โบไฮเดรตในปลากะพงขาว (Lates calcarifer Bloch)
Other Titles: Effect of carbohydrate types and level on growth performance, apparent digestibility, feed utilization and activity of carbohydrate utilization enzyme in asian seabass (Lates calcarifer bloch)
Authors: ชุติมา ตันติกิตติ
สร้อยแก้ว เอียงอุบล
Faculty of Natural Resources (Aquatic Science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์
Keywords: ปลากะพงขาว อาหาร องค์ประกอบคาร์โบไฮเดรต;ปลากะพงขาว การเจริญเติบโต;ปลา โภชนาการ
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8732
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361389.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons