Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8732
Title: | ผลของชนิดและระดับของคาร์โบไฮเดรตต่อการเจริญเติบโต ประสิทธิภาพการย่อยอาหาร ประสิทธิภาพการใช้อาหาร และกิจกรรมเอนไซม์ที่เกี่ยวข้องกับการใช้คาร์โบไฮเดรตในปลากะพงขาว (Lates calcarifer Bloch) |
Other Titles: | Effect of carbohydrate types and level on growth performance, apparent digestibility, feed utilization and activity of carbohydrate utilization enzyme in asian seabass (Lates calcarifer bloch) |
Authors: | ชุติมา ตันติกิตติ สร้อยแก้ว เอียงอุบล Faculty of Natural Resources (Aquatic Science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์ |
Keywords: | ปลากะพงขาว อาหาร องค์ประกอบคาร์โบไฮเดรต;ปลากะพงขาว การเจริญเติบโต;ปลา โภชนาการ |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8732 |
Appears in Collections: | 530 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
361389.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License