Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8676
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ | - |
dc.contributor.author | สินินาถ สุขไกว | - |
dc.date.accessioned | 2013-03-19T03:59:29Z | - |
dc.date.available | 2013-03-19T03:59:29Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8676 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เจลาติน การผลิต | en_US |
dc.subject | ปลา สารสกัด | en_US |
dc.title | การผลิตเจลาตินและเจลาตินไฮโดรเจนไลเลทจากหนังปลาสำหรับการพัฒนาเครื่องดื่มเพื่อสุขภาพ | en_US |
dc.title.alternative | Production of gelatin and gelatin hydrolysate from fish skin for development of healthy drinks | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
361252.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License