Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8562
Title: | การประยุกต์ใช้ฟอติลินในอาหารเพื่อกระตุ้นภูมิคุ้มกันและเพิ่มความต้านทานโรคไวรัสตัวแดงดวงขาวในกุ้งขาว (Litopenaeus vannamei) |
Other Titles: | Application of fortilin in diet for immune stimulation and increase resistance to white spot disease in white shrimp (litopenaeus vannamei) |
Authors: | ชุติมา ตันติกิตติ อรอนงค์ คงทวี Faculty of Natural Resources (Aquatic Science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์ |
Keywords: | กุ้งขาว อาหาร;กุ้งขาว โรค การป้องกันและควบคุม;ฟอติลิน |
Issue Date: | 2555 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8562 |
Appears in Collections: | 530 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
361127.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License