Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8515
Title: | การคัดแยกยีสต์ และแบคทีเรียกรดแลกติกจากกล้าเชื้อลูกแป้งข้าวหมากในการทำขนมถ้วยฟูพื้นบ้าน |
Other Titles: | Isolation of Yeast and Lactic Acid Bacteria From Starter Culture (Loog-Pang Khaomak) for Traditional Ka-Nom Tuay-fu Production |
Authors: | จารุวรรณ, มณีศรี สุธีรา, ศรีสุข Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | ยีสต์;แป้งข้าวหมาก;ขนมพื้นบ้าน |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8515 |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 174.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 159.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgement.pdf | Acknowledgements | 149.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 181.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 138.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 416.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 237.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 1.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 140.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 165.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 392.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 127.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.