Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8512
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พัชรินทร์, ภักดีฉนวน | - |
dc.contributor.author | ประกายแก้ว, โกมลตรี | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-03T04:00:54Z | - |
dc.date.available | 2012-12-03T04:00:54Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8512 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.subject | สารหมักเนื้อ | en_US |
dc.title | ผลของสารหมักเนื้อ และเทคนิค Sous Vide ต่อคุณภาพของไก่กอและพร้อมบริโภค | en_US |
dc.title.alternative | Effect of Meat Curing Ingredients and Sous Vide Technique on Qualities of Ready to Eat Golek Chicken | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 289.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 240.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgement.pdf | Acknowledgements | 188.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 238.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 229.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 896.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 296.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 3.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 227.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 325.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 198.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.