Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8512
Title: | ผลของสารหมักเนื้อ และเทคนิค Sous Vide ต่อคุณภาพของไก่กอและพร้อมบริโภค |
Other Titles: | Effect of Meat Curing Ingredients and Sous Vide Technique on Qualities of Ready to Eat Golek Chicken |
Authors: | พัชรินทร์, ภักดีฉนวน ประกายแก้ว, โกมลตรี Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | โภชนาการ;สารหมักเนื้อ |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8512 |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 289.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 240.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgement.pdf | Acknowledgements | 188.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 238.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 229.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 896.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 296.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 3.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 227.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 325.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 198.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.