Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8465
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสมหมาย เชียววารีสัจจะ-
dc.contributor.authorเพ็ญศรี เมืองเยาว์-
dc.date.accessioned2012-11-21T03:16:04Z-
dc.date.available2012-11-21T03:16:04Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8465-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสาหร่ายไส้ไก่ การเพาะเลี้ยงen_US
dc.subjectกุ้งกุลาดำ การเลี้ยงen_US
dc.subjectกุ้งกุลาดำ อาหารen_US
dc.titleผลของสาหร่ายไส้ไก่ (Ulva intestinalis Linnaeus) ต่อการหมุนเวียนของสารอาหารและการสร้างอาหารธรรมชาติในการเลี้ยงกุ้งกุลาดำ (Penaeus monodon Fabricius) ในบ่อทดลองen_US
dc.title.alternativeEffects of gutweed (ulva intestinalis linnaeus) in nutrient cycling and production of natural food in the culture of black tiger shrimp (penaeus monodon fabricius) in microcosmsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Aquatic Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์-
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
355889.pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons