Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8409
Title: | เครื่องดื่มน้ำสกัดข้าวมีสี: ผลของกระบวนการแปรรูปต่อคุณภาพ |
Other Titles: | Pigmented Rice Water Extract Beverage: Effect of Processing on its Qualities |
Authors: | เทวี, คาร์ริลา พัชรินทร์, ภักดีฉนวน Faculty of Humanities and Social Sciences (Social Sciences) คณะมนุษยศาสตร์และสังคมศาสตร์ ภาควิชาสังคมศาสตร์ |
Keywords: | เครื่องดื่ม;โภชนาการ |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8409 |
Appears in Collections: | 427 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 109.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 142.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.