Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8409
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเทวี, คาร์ริลา-
dc.contributor.authorพัชรินทร์, ภักดีฉนวน-
dc.date.accessioned2012-10-29T09:08:24Z-
dc.date.available2012-10-29T09:08:24Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8409-
dc.description.sponsorshipคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี. มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเครื่องดื่มen_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.titleเครื่องดื่มน้ำสกัดข้าวมีสี: ผลของกระบวนการแปรรูปต่อคุณภาพen_US
dc.title.alternativePigmented Rice Water Extract Beverage: Effect of Processing on its Qualitiesen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Humanities and Social Sciences (Social Sciences)-
dc.contributor.departmentคณะมนุษยศาสตร์และสังคมศาสตร์ ภาควิชาสังคมศาสตร์-
Appears in Collections:427 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover109.24 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts142.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.