Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8408
Title: | สมบัติของฟลาวร์และสตาร์ชเมล็ดทุเรียนและการประยุกต์ใช้ |
Other Titles: | Properties oF Durian Seed Flour and Starch and Applications |
Authors: | เทวี, คาร์ริลา Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | ทุเรียน;โภชนาการ |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8408 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 106.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 134.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.