Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8328
Title: | รายงานวิจัยเรื่องสมบัติการต้านออกซิเดชันของสะตอและผลของการแปรรูป |
Other Titles: | สมบัติการต้านออกซิเดชันของสะตอและผลของการแปรรูป : รายงานการวิจัยเรื่อง Antioxidant properties of stink bean (Parkia speciosa Hassk.) and effect of processing parameters |
Authors: | เอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์ สุทธวัฒน์ เบญจกุล Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ฟีนอลส์;สะตอ การแปรรูป |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8328 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
338399.pdf | 95.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License