Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8305
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อัญชลี ศิริโชติ | - |
dc.contributor.author | สุวิชา แดงกระจ่าง | - |
dc.date.accessioned | 2012-08-20T07:32:19Z | - |
dc.date.available | 2012-08-20T07:32:19Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8305 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | กระเจี๊ยบ การแปรรูป | en_US |
dc.subject | กระเจี๊ยบ การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ผลไม้แผ่นจากกากกระเจี๊ยบแดง | en_US |
dc.title.alternative | Development of leather production from roselle (hibiscus sabdariffa l.) by-product | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
356199.pdf | 2.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License