Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8305
Title: | การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ผลไม้แผ่นจากกากกระเจี๊ยบแดง |
Other Titles: | Development of leather production from roselle (hibiscus sabdariffa l.) by-product |
Authors: | อัญชลี ศิริโชติ สุวิชา แดงกระจ่าง |
Keywords: | กระเจี๊ยบ การแปรรูป;กระเจี๊ยบ การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8305 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
356199.pdf | 2.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License