Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8272
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พัชรินทร์, ภักดีฉนวน | - |
dc.contributor.author | เนตรนภิส, อ๋องสุวรรณ | - |
dc.contributor.author | สมรักษ์, พันธ์ผล | - |
dc.date.accessioned | 2012-07-06T04:45:36Z | - |
dc.date.available | 2012-07-06T04:45:36Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8272 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำนมแพะ | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.subject | ภาคใต้ | en_US |
dc.title | องค์ประกอบของน้ำนมแพะในพื้นที่ภาคใต้ตอนล่างของประเทศไทย | en_US |
dc.title.alternative | Composition of goat milk in lower southern of Thailand | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 104.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 120.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgement.pdf | Acknowledgement | 105.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 186.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 116.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 702.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 155.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 847.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 115 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 167.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 281.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.