Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8272
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัชรินทร์, ภักดีฉนวน-
dc.contributor.authorเนตรนภิส, อ๋องสุวรรณ-
dc.contributor.authorสมรักษ์, พันธ์ผล-
dc.date.accessioned2012-07-06T04:45:36Z-
dc.date.available2012-07-06T04:45:36Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8272-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำนมแพะen_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectภาคใต้en_US
dc.titleองค์ประกอบของน้ำนมแพะในพื้นที่ภาคใต้ตอนล่างของประเทศไทยen_US
dc.title.alternativeComposition of goat milk in lower southern of Thailanden_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover104.66 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts120.93 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgement105.31 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents186.94 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1116.94 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2702.21 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3155.54 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter4847.3 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5115 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences167.11 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix281.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.